Sorteer op

EMMAH
 

emmah. is een ontwerpstudio van Emma Hoogstede (1996) in het centrum van Rotterdam. In de studio worden alle eigentijdse ontwerpen met zorg en vakmanschap handgemaakt . 'Omdat het leven al serieus genoeg is, kunnen we ons maar beter omringen met vrolijke en speelse alledaagse dingen'.

Elk product in de emmah. collectie is uniek. Kleine verschillen en de hand van de ontwerper maken elk stuk bijzonder. Je kunt het een leven lang koesteren. De emma. producten zijn verkrijgbaar in verrassend frisse kleurencombinaties. Ze hebben een flexibele functie en hun dubbelzinnige karakter nodigt uit tot spelen. Zoals Emma zegt: 'Ik hou ervan om ontwerpen te maken die speelsheid in ons leven brengen'.

Omdat er altijd een gezonde obsessie was voor 'How it's made'-video's - veel nieuwsgierigheid naar hoe dingen zijn en gemaakt kunnen worden - was de studie Product Design een spannende stap om te zetten. Na het behalen van de bacheloropleiding Product Ontwerpen aan ArtEZ, Arnhem, verhuisde Emma naar Rotterdam . Deze stad is een steeds veranderende omgeving. Het is een belangrijke inspiratiebron voor de kleurrijke interieurontwerpen van emmah.

De prachtige plateus om desserts of bonbons op te serveren, maar ook de kleurrijke coasters om pannen op te plaasten tijdens het diner, passen daarom goed binnen de categorie kookkunst.

© 2021 - 2024 Brievenbuskunst | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel